Шабан откупио снимак баханалија

Агенције
Шабан откупио снимак баханалија

Шабан Шаулић је искеширао 1.000 евра да би спријечио да снимак на којем је интиман са својом тридесет девет година млађом љубавницом Ивоном Неговановић Цуцом заврши у медијима.

Фолкер није ни знао да овај видео постоји, док с њим нису контактирали они који су до њега дошли, пишу српски медији. Како смо сазнали, снимак је настао кришом у једној кафани док се пјевач љубио и грлио са швалерком, због које га је, тврде упућени, жена Гордана избацила из куће, па сад живи у викендици у Крчедину. Овај запис је доказ да је краљ народне музике у вези с младом Цуцом, иако он то негира, па је учинио све да снимак не исплива у јавност.

- Овај снимак је понуђен једним дневним новинама, али се његов власник предомислио, па га је продао на другој страни за 300 евра. Особа код које је завршио видео, како сам чуо, потом га је уступила Шаулићу и за то добила 1.000 евра. Шаулићу је било боље да га сам откупи и уништи него да окрене главу и ризикује да осване у новинама. Он је желео да тај снимак више не постоји и због тога га је откупио - каже извор медија.

Позвали смо младића који је први имао снимак и он нам је потврдио да га је продао другој особи.

- Продао сам снимак једном лику, тако да није више у мом посједу - рекао је младић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана