Разводи се Снежана Дакић

Агенције
Разводи се Снежана Дакић

Снежана Дакић-Микић разводи се од супруга Владимира Микића, са којим има ћерку Лауру, послије девет година заједничког живота. Како пишу медији у Србији, разлог развода су приче о Микићевом невјерству које су све чешће долазиле до водитељке.

- Снежана је пре неколико дана посетила адвоката како би поднела захтев за развод брака. До ње су у последње време долазиле приче, али и докази да је Влада вара са доста млађом девојком. Покушала је у неколико наврата да разговара са њим како би пребродили кризу, али од тога није било ништа. Владимир је толико далеко отишао да се са новом девојком појављивао на јавним местима. Она се са ћеркицом већ иселила из њиховог заједничког дома - говори извор близак водитељки. Како се прича по српској престоници новонастала ситуација толико је погодила Снежану да се спаковала и са ћеркицом Лауром отпутовала у Црну Гору. На питање новинара да потврди да ли је ова информација тачна није била расположена за причу.

- Не могу још ништа да вам кажем о томе. А то да ли се проводио са девојком на сплаву морате њега да питате - рекла  је Снежана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана