Ботокс посвађао Џенифер и Кортни

Aгенције
Ботокс посвађао Џенифер и Кортни

Славне пријатељице и глумице Џенифер Анистон и Кортни Кокс имају потпуно различита мишљења о затезању лица и ботоксу.

Према наводима сајта "Showbiz Spy ", Џенифер је изјавила да не подноси ињекције ботокса, док Кортни не зна да стане са убризгавањем "еликсира младости".

- Кортни је бијесна на Џенифер јер се подсмијавала њеном изгледу - наводи блиски извор и додаје да Џенифер стално истиче да особе које користе ботокс изгледају ужасно.

Наиме, Анистонова је поборник достојанственог старења.

- Џенифер је рекла Кортни да би требало да се понаша у складу са својим годинама и да престане са толиким трудом да би импресионирала свог момка - наводи исти извор.

Анистонова је том приликом рекла Кортни да су жене које не желе да остаре природно заправо веома јадне.

Док се свијет колеба између прихватања ботокса или не, овај природни отров и даље важи за "еликсир младости". Ботокс је име за ботулин токсин, а у већим количинама изазива смртоносно тровање. У козметичке сврхе користи се у спречавању опуштања нервних завршетака, који изазивају стварање бора. Убризгавањем ботокса, којим се "бришу" боре са лица, код неких особа се развија нова врста зависности, сматрају научници. Међу највеће зависнике осим Кортни Кокс спадају и звијезде попут Кајли Миног и Мадоне, које нису успјеле да одоле овом тренду. Међу онима који су подлегли чарима ботокса су и Ким Катрал, Никол Кидман, Силвестер Сталоне и Елизабет Харли. Америчко друштво пластичних хирурга објавило је податак да се у САД годишње обави четири милиона терапија ботоксом и заради више од 1,4 милијарде долара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана