Уз звуке трубе и рока РТРС прославио рођендан

Глас Српске
Уз звуке трубе и рока РТРС прославио рођендан

Прави музички ватромет десио се на концерту одржаном на платоу испред Радио-телевизије Републике Српске, гдје је публику одушевио наступ квалитетних и популарних музичара.

Повод за спектакуларан концерт на двије бине био је велики јубилеј - 25 година од оснивања Радио-телевизије Републике Српске, а бањалучки љубитељи доброг звука уживали су у сриједу увече уз омиљене музичаре. Највећу пажњу изазвали су чланови култног београдског бенда "Ван Гог", али и Прва труба планете Дејан Петровић са својим Биг бендом. А да би се најмлађа публика добро забавила побринули су се Дјечији хор "Врапчићи", Ђурђевданци и њихов омиљени ТВ лик Ниџо Радозналац.

Добре музичке вибрације стигле су и од бендова "Ултразвук", "Тату", "Сопот", "Тупас Мене", "Лејди Ди", "Атентат", "Балкан експрес". Атмосферу су загријали музичари Вања Мишић, Лукијан Ивановић и Маја Татић.

Добро познате пјесме, које су одавно постале хитови, али и нове композиције направиле су микс који је расплесао публику. Од оних најмлађих па до најстаријих свако је нашао своје омиљене мелодије, а сви заједно створили су занимљиву музичку лепезу. Различити музички укуси, зачињени звуцима трубе, доказали су да је бањалучка публика увијек спремна за праву забаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана