Тејлор Свифт: Изјава да пјевам само о бившима је сексистичка

Агенције
Тејлор Свифт: Изјава да пјевам само о бившима је сексистичка

Популарну пјевачицу Тејлор Свифт недавно су увредили коментари британског пјевача Оли Мерса...

Он се нашалио на рачун њених пјесама о бившем дечку, Харију Стајлсу, члану популарног бенда "One Direction": "Дај, Тејлор, пређи преко тога. Напиши, за промјену, нешто што није о Харију. Пожели му најбоље и затвори то поглавље, прошло је двије године а он и даље трпи жалбе и увреде, зар не?", изјавио је Оли.

Међутим, Тејлор је љутито узвратила на његову опаску: "Мислим да је то изузетно сексистички поглед на ствари."

"Нико ништа не каже о Еду Ширану или Бруну Марсу. Сви они пишу пејсме о својим бившим дјевојкама, љубавима свог живота, и нико не прави питање око тога. Оно што ми је најбитније је да сачувам умјетнички интегритет", објаснила је певачица.

Оли јој је зато касније упутио извињење: "Не знам зашто су сви толико преувеличали моју изјаву... Имао сам интервју, шалили смо се, и неко је прокоментарисао да је Тејлор опет написала пјесму о Харију, на шта сам ја узвратио ‘О боже, зар опет?’, али то је била само шала".

"Послао сам јој писмо извињења, три дана прије њеног интервјуа. Рекао да ми је жао што се тако осјећа, нисам намјеравао да је увредим јер нисам особа која воли да се провлачи по насловима. Упутио сам јој велико извињење", закључио је пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана