Шта је Салма Хајек урадила кад је посумњала да је муж вара

Агенције
Шта је Салма Хајек урадила кад је посумњала да је муж вара

Глумица Салма Хајек испричала је у емисији "The Tonight Show" Џимија Фелона шта се догодило када је једном посумњала у вјерност свог супруга.

Холивудска звијезда присјетила се прошле године, када јој је муж, француски милијардер Франсоа Анри Пино, саопштио да жели да ангажује учитеља, који ће му помоћи да има бољи изговор енглеског језика.


"Пошто ми то више није поменуо, мислила сам да то никад није урадио. Међутим, прије неколико дана сам случајно погледала његов телефон и видјела слиједећу поруку", рекла је глумица.

"'Здраво, овде Елена, ако желиш да поправиш свој енглески, треба да вјежбаш. Желиш ли да вјежбаш сада?', гласила је порука. Ја сам Мексиканка - знате да се тако нешто не може завршити добро. Дакле, била сам бијесна и касније сам га за ручком љутито питала ко је Елена."

Упркос томе што је њен муж порицао да зна такву жену, Салма Хајек је наставила да га напада и рекла му да Елени може да поручи да она сасвим добро говори енглески и да ће га убудуће она подучавати.

Међутим, послије извесног времена, пар је утврдио да порука не долази од неке Елене, него од апликације по имену ЕЛСА за учење језика.

"Немојте је преузимати, јер је његов француски нагласак и даље ту. Дакле, ЕЛСА не ради посао", закључила је Салма Хајек.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана