Робертсова: Ишла сам утабаном стазом

Агенције
Робертсова: Ишла сам утабаном стазом

Позната холивудска дива Џулија Робертс, у интервјуу који је заједно са колегиницом Патришом Аркет дала за “Variety”, говорила је о томе како изгледа бити једна од најпознатијих и најплаћенијих звијезда у Холивуду.

Робертсова је, са Аркетовом, учествовала у разговору, које тај магазин организује под називом “Actors on Actors”.

Аркетова је питала Робертсову о томе како је бити најплаћенија Холивудска звијезда прилично рано, још у почетку њене каријере.

- Никада то нисам осјећала као притисак. Све плате, у тим данима, биле су ту да би се много новца потрошило само на снимање филмова. Дјеловало је комично, помислила сам да је то смијешно, али и да ћу и ја бити дио тог друштва - навела је Робертс.

Џулија Робертс је додала да је ишла утабаном стазом, попут Барбаре Стреисенд, што јој је олакшало трновит пут и истакла да јој је много драго што је и она дио холивудског друштва.

Робертсова је говорила о аудицији за филм “3000”, који је касније постао чувени хит “Згодна жена” и обиљежио њену каријеру.

- Добила сам улогу у филму “3000”, али убрзо сам остала без тог посла - рекла је она, додајући да је то био “храпав умјетнички филм”.

Недуго потом се појавио неко ко ће је “спасити”.

- Појавио се продуцент Гери Маршал, мислим да је то било зато што је хтио да испадне великодушан. Осјећао је да би било поштено макар да се упозна са мном, јер сам имала овај посао три дана и изгубила га. Тим поступком промијенили су цијелу ствар и настало је нешто што је више у мојој сфери интересовања - казала је Робертсова и додала да упркос свему, и након толико година, сматра да би та прва верзија филма била истински грозна за њу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана