Проговорио о вези с познатом пјевачицом: Није нам лако

Агенције
Проговорио о вези с познатом пјевачицом: Није нам лако

Након што је посао првак свијета у Формули 1, Луис Хамилтон говорио је о томе како усклађује посао и турбуелнтну везу са пјевачицом Никол Шерзингер.

Славни возач је прознао да одржавање љубавне везе са Никол није нимало лако с времена на вријеме. Наиме, удаљеност којој су изложени често зна да ствара проблеме и притисак.

"Није нам лако. Она живи у Лос Анђелесу, а ја у Монаку и често путујем због посла. Њен посао је све вријеме динамичан – или је у питању Икс фактор или Плес са звијездама или музика. Тешко нам је да ускладимо распореде. Једном сам отпутовао у Азију и нисмо могли да се видимо пет недјеља. Било нам је јако тешко“, признао је Хамилтон.

Иначе, пар је 2010. године раскинуо како би се фокусирали на сопствене каријере, али након помирења се чини да су заљубљенији него икад.

Луис је у недјељу у Абу Дабију по други пут у каријери освојио титулу првака свијета, а највећа награда му је био загрљај вољене Никол која је допутовала како би га бодрила.

"Очигледно да нам је било тешко јер се нисмо виђали док сам се ја припремао за трку. Али имати Никол уз себе тог викенда било је заиста посебно“, открио је Хамилтон.

Иначе, медији су славном пару смислили надимак Хамзингерс, али Луису се то не допада – „Ми нисмо Пош или Бекс или Бранђелина. Ми смо уникат“

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана