Прекинуто снимање филма о групи Квин, редитељ отпуштен VIDEO

Агенције
Прекинуто снимање филма о групи Квин, редитељ отпуштен VIDEO

Снимање биографског филма о култној рок групи Квин, под насловом "Боемска рапсодија" , прекинуто је због несугласица са редитељем Брајаном Сингером.

Како наводи британски Би-Би-Си, разлог отпуштања Сингера је његово "непоуздано понашање на сету". Сам Сингер, међутим, каже да је отпуштен у тренутку када је био болестан, и то због тога што студио "није био вољан да му обезбjеди смjештај" током болести.


Холивуд рипортер је, међутим, у понедjељак објавио да је Сингер дошао у сукоб са главним глумцем Рамијем Малеком, који игра пjевача Фредија Меркјурија, као и да се у више наврата није појавио за снимању.

Брајан Сингер је, у изјави посредством адвоката, саопштио да је разочаран што не може да заврши филм који представља "његов страствени пројект". Он је демантовао гласине о сукобима са Малеком, тврдећи да нису истините.

"С времена на вријеме, долазило је до одређених креативних разлика између нас, али смо их Рами и ја успјешно превазилазили и настављали заједно да радимо на филму", навео је редитељ.

На филму "Боемска рапсодија" ради се од 2010. године. Према садашњим очекивањима, у биоскопима би требало да се нађе у децембру 2018.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана