Никол Кидман: Отворено о браку, каријери и љубави

Агенције
Никол Кидман: Отворено о браку, каријери и љубави

Позната холивудска глумица Никол Кидман која је у браку са кантри пјевачем Китом Урбаном, је у недавном интервјуу говорила о свом браку, каријери, порођају, али и депресији коју је пребродила након развода.

Глумица је у интервјуу за магазин "Net-а-porter.com " говорила о животу далеко од холивудског гламура, порођају који је снимио њен садашњи супруг Кит и породичном животу.

Кда се бавиш глумом и кад имаш дјецу неке ствари се једноставно промјене. Стално сам слушала приче како дјеца утичу на глумачку каријеру, али ја бих увијек прије изабрала да имам дјецу, него да имам успјешну каријеру у Холивуду", рекла је Никол која је открила да је Кит снимао порођај.

Глумица је признала да је сад јако срећна, али да је послије развода са глумцем Томом Крузем била јако депресивна.

''Удала сам се веома брзо и веома млада, међутим не жалим због тога јер ми је брак донио Белу и Конора и дуго времена сам имала фантастичан брак'', рекла је глумица додајући да то што није могла да има дјецу јако утицало на њену ранију депресију и да је била разорена низом побачаја и неуспјелих медицинских третмана.

Ипак, Никол је сада срећнија него икад и живи миран породични живот у Нешвилу далеко од холивудског гламура.

"Кит има обичај да каже да је боље што смо се тек сад срели, и да је једино тужно што не можемо да имамо још више дјеце, али да због тога можемо да се посветимо другим стварима", рекла је Никол која је додала да ју је супруг недавно изненадио отпјевавши на концерту пјесму посвећену њиховој годишњици брака.

"Осам година драга. Ову пјесму посвећујем теби. Много те волим."

Подсјетимо, Никол Кидман је усвојила двоје дјеце Белу и Конора са Томом прије него што су им се путеви разишли 2001. године.

Кидманова је тренутно у браку са кантри пјевачем Китом Урбаном. Пар има двоје дјеце Сандеј Роуз (4) и Фејт (22 мјесеца), коју је родила сурогат мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана