Леди Гага због болести отказала турнеју

Срна
Леди Гага због болести отказала турнеју

Популарна пјевачица Леди Гага је у наредним седмицама требало да наступи у многим градовима широм свијета, али је због лошег здравственог стања и несносног бола отказала остатак турнеје.

Гага се обратила свима у виду отвореног писма, а обожаваоци су јој упутили бројне поруке подршке да преброди лош период.

- Увијек сам била искрена у вези са својим физичким и менталним здравственим тегобама. Годинама трагам за узроком проблема. Компликовано је и тешко објаснити, али се трудимо да докучимо о чему је ријеч. Кад будем ојачала и будем спремна испричаћу своју причу детаљније. Планирам да се заузмем за то свим срцем, не само да бих подигла свијест људи, већ да утичем на испитивање проблема због свих оних који пате као ја. Желим да промијеним ствари - написала је Гага.

Разочарана је што људи на друштвеним мрежама мисле да је она драматична и да изигравам жртву да би прекинула турнеју.

- Да ме познајете како треба, знали бисте колико је то далеко од истине. Ја сам борац. Хронични болови ме спречавају да водим нормалан живот. Исто тако ме спречавају да радим оно што волим највише на свијету - да наступам за своје фанове - додала је пјевачица.

Радује се будућим концертима, али сада, каже, мора да буде са љекарима не би ли постала јака и наступала још 60 година, ако не и више.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана