“Хладно пиво” на Тјентишту крунише три деценије рада

Милош Васиљевић
“Хладно пиво” на Тјентишту крунише три деценије рада

Популарни регионални бенд “Хладно пиво” ове године прославља велики јубилеј, 30 година успјешног рада, а други пут својим хитовима обрадоваће посјетиоце на Тјентишту.

Овогодишњи “ОК фест” биће одржан од 6. до 9. јула, а већ прве вечери за добар провод побринуће се момци који су одличну атмосферу направили и 2015. године када су први пут наступали у Националном парку “Сутјеска”. Поред добре свирке, сви су уживали у магичном амбијенту који само овај нетакнути дар природе може да понуди.

Фронтмен бенда Миле Кекин и данас се сјећа ниских ноћних температура на Тјентишту, па осим што публику позива на “Нектар ОК фест”, препоручује и нешто топлију одјећу.

- То је одлична локација јер публика нема гдје побјећи, осим у шуму, а тамо има вјероватно медвједа па нико неће ризиковати живот. Углавном, ко дође горе, наш је и божији - казао је уз осмијех Кекин.

Истакао је да са нестрпљењем чека овај фестивал јер, како каже, публика овдје има душу, шмек за добру музику, а на крају сви који дођу и уживају, кућама се врате срећни и пуни утисака. Не сумња да ће тако бити и ове године, баш као и прије три године, а овај фестивал, према његовим ријечима, пун је погодак.

- Можемо гарантовати добру свирку, хладно пиво и свјежег ваздуха колико ти плућа желе. Фестивали су ми најприје начин да сретнем људе који се баве истим послом, да упознамо нове пријатеље и да се добро проведемо - казао је Кекин.

На “ОК фесту” поред “Хладног пива”, за добру атмосферу и незаборавна три дана дружења побринуће се Лака, “Обојени програм”, “Ритам нереда”, “Лету штуке”, “Елементал”, С.А.Р.С. и “Ортодокс Келтс”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана