“Хладно пиво” на Тјентишту крунише три деценије рада

  “Хладно пиво” на Тјентишту крунише три деценије рада 24.05.2018 13:23 | Милош Васиљевић

Популарни регионални бенд “Хладно пиво” ове године прославља велики јубилеј, 30 година успјешног рада, а други пут својим хитовима обрадоваће посјетиоце на Тјентишту.

Овогодишњи “ОК фест” биће одржан од 6. до 9. јула, а већ прве вечери за добар провод побринуће се момци који су одличну атмосферу направили и 2015. године када су први пут наступали у Националном парку “Сутјеска”. Поред добре свирке, сви су уживали у магичном амбијенту који само овај нетакнути дар природе може да понуди.

Фронтмен бенда Миле Кекин и данас се сјећа ниских ноћних температура на Тјентишту, па осим што публику позива на “Нектар ОК фест”, препоручује и нешто топлију одјећу.

- То је одлична локација јер публика нема гдје побјећи, осим у шуму, а тамо има вјероватно медвједа па нико неће ризиковати живот. Углавном, ко дође горе, наш је и божији - казао је уз осмијех Кекин.

Истакао је да са нестрпљењем чека овај фестивал јер, како каже, публика овдје има душу, шмек за добру музику, а на крају сви који дођу и уживају, кућама се врате срећни и пуни утисака. Не сумња да ће тако бити и ове године, баш као и прије три године, а овај фестивал, према његовим ријечима, пун је погодак.

- Можемо гарантовати добру свирку, хладно пиво и свјежег ваздуха колико ти плућа желе. Фестивали су ми најприје начин да сретнем људе који се баве истим послом, да упознамо нове пријатеље и да се добро проведемо - казао је Кекин.

На “ОК фесту” поред “Хладног пива”, за добру атмосферу и незаборавна три дана дружења побринуће се Лака, “Обојени програм”, “Ритам нереда”, “Лету штуке”, “Елементал”, С.А.Р.С. и “Ортодокс Келтс”.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица