Џулијан Мур избачена из рекламе због „лоше глуме

Танјуг
Џулијан Мур избачена из рекламе због „лоше глуме

Иако је Џулијан Мур ове године освојила Оскара за улогу у филму "И даље Алис", њене глумачке вештине нису нимало импресионирале турске туристичке посленике.

Како преноси "Гардијан", глумица је избачена из најновије рекламне кампање Турске туристичке агенције због, како је наведено, "лоше глуме".

Мурова је ангажована као заштитно лице четири милиона долара вриједне маркетиншке кампање, под називом "Home Of". Требало је да се појави у реклами у којој лети авионом и присјећа се путовања у Турску у свом дјетињству.

Али када су је турски званичници одгледали, тражили су да се реклама поново сними, јер су оценили да је њена глума "незадовољавајућа".

Глумица је, међутим, одбила да то учини и цела кампања је отказана, пише турски лист "Хуријет". Поједини турски званичници су критиковали избор тако "депресивне особе" за туристичку рекламу, док су други негодовали због велике своте која је дата једној холивудској звијезди да би промовисала турски туризам.

Извори из министарства туризма наводе да отказивање кампање не представља посебан проблем будући да је снимљено више од 30 сличних филмова с другим глумцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана