Дин МекДермот: Ја нисам монструм, ја сам људско биће

Агенције
Дин МекДермот: Ја нисам монструм, ја сам људско биће

Супруг глумице Тори Спелинг изјавио је да није ни први ни једини човјек који је варао своју жену...

Током гостовања у једној ТВ емисији, Дин МекДермот прокоментарисао је свој брак и траг који је на његовом животу оставила његова дводневна афера од прије годину дана.

"Када сте на каси и одједном спазите наслов попут ‘Дин МекДермот је монструм’, помислите ‘не, ја нисам монструм, ја сам људско биће које је забрљало’", наводи отац петоро дјеце који је тренутно на рехабилитацији.

"Знам да сам забрљао, примам помоћ и покушавам да се искупим. Али да ме због тога окарактеришу као монструма или злог човјека, то је врло сурово. Не ради се уопште толико о афери колико о мом стању ума и томе како сам се тада осјећао, афера је само дошла узгред", објашњава Дин.

Иначе, Тори Спелинг се због упале плућа однедавно налази у болници. Дин је демантовао наводе новинара да се ради о еболи: "Све је у реду. Сви таблоиди пишу о еболи, али није то у питању. Емисија коју снимамо врло је потресна. Тори напорно ради, па су је савладали умор и стрес. Сада има бронхитис и синуситис, али особље болнице врло добро брине о њој".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана