Боб Дилан гостовао у емисији и није проговорио ни ријеч VIDEO

Агенције
Боб Дилан гостовао у емисији и није проговорио ни ријеч VIDEO

Након дугог изостанка из јавности амерички кантаутор Боб Дилан појавио се у емисији Џимија Фелона да би промовисао своју линију вискија, али притом није проговорио ни ријеч.

Премда се није појавио уживо у Фелоновом шоу емитовом на Дан захвалности, славни пјевач се познатом водитељу придружио у унапред снимљеном споту у којем пар гледа приватно извођење њујоршког “Big Apple Circus”-а испијајући притом у тишини Диланов виски “Heaven's Door”.


У, како пишу амерички медији, једном од најнеобичнијих досад снимљених реклама за виски, чује се музика Ерика Сатија, а чланови Big Apple Circus-а пред њима изводе свакојаке вратоломије.

Након завршног аплауза Фелон схвата да је Дилан нестао. “А гдjе је Боб?”, у неверици пита извођаче, на шта му водитељка групе одговара да “тамо није ни било никога”.

Али на столу је остала полупразна чаша с вискијем. “Шта ли је у том вискију? Јесам ли ја то сањао?”, пита водитељ.

Дилан је крајем маја покренуо сопствену линију вискија коју је назвао “Heaven’s Door”, а чине је три врсте тог пића - straight rue, straight боурбон и “double-barreled”. Линију је покренуо с познатим произвођачем “Angles’s Ency” бурбона и великим обожаватељем Марком Бушалом.

Стандардна линија “Heaven’s Door” продаје се за 50 до 80 долара по боци, а прва специјална Bootleg Series едиција која догодине ‘пуни’ 25 година (ријеч је о 25 година одлежаном вискију), кошта 300 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана