Био је највећа југословенска звijезда, а данас живи на рубу егзистенције VIDEO

Агенције
Био је највећа југословенска звijезда, а данас живи на рубу егзистенције VIDEO

Даниел Поповић је 1983. био четврти на Евровизији са хитом "Џули", а од тад је његова живот се знатно промjенио.

Поповића у посњедње вријеме можете да видите по мањим клубовима у региону, а "Џули му је и даље главни хит. Имао их је он још неколико у каријери (Дај обуци левисице, Био сам наиван итд.), али су ауторска права добили спонзори и менаџери који су с њим радили у вријеме његове највеће славе.


Деведесете нису биле нарочито милостиве према њему, евентуално би могао да се похвали тиме да је у Загребу држао студио и продуцирао за извођаче као што је Нивес Целзијус, а слиједећа деценија свела је његову популарност на покушаје да се врати на музичке фестивале и учешће у ријалити програмима.

Прије неколико година медији су преносили његову изјаву да је послије свега постао социјални случај, да живи на ивици егзистенције и да није имао новац чак ни да оде родитељима на сахрану, мада су касније и он и његова супруга негирали те наводе. Тачније, наглашавали су да "није баш толико страшно".

"Даниел и ја нисмо социјални случајеви, али живимо скромно у Љубљани. Лијечим се од рака већ пар година, тако да доста новца одлази и на лијечење. Не може себи и мени да приушти двије недјеље одмора или неко путовање, али живјећемо нормално док сам ја жива", рекла је прије три године његова супруга Александра с којом се био скрасио у Словенији.

Она је, иначе, Поповићева четврта жена. С првом супругом Мајом, бившом македонском манекенком, има ћерку Анамарију. Њих двије живе у Скопљу. С другом супругом Сањом Бједов Поповић има сина и ћерку, а с трећом, бившом конобарицом Сандром Грекшо, сина Доминика.

Не тако давно Сандра га је провлачила по хрватским медијима и судовима због наводног неплаћања алиментације за сина Доминика пуних 13 година, а оптуживала га је и за физичко злостављање.

Прије двије године покушао је да се врати на сцену и новим албумом обиљежи 30 година каријере. Нажалост, поново безуспјешно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана