Амадеус бенд: Спремамо спектакл за Бањалуку

Александра Глишић
Амадеус бенд: Спремамо спектакл за Бањалуку

Главни циљ нам је да се добро проведемо, да разменимо позитивну енергију и да се после концерта 22. септембра у Бањалуци сви лепше осећамо и да имамо већи осмех. Наша публика увек заслужује најбоље.

Овако клавијатуриста "Амадеус бенда" Александар Станимировић најављује концерт који ће ова популарна група одржати у Спортској дворани "Борик".

- Музички део концерта, односно репертоар брижљиво припремамо као и сваки пут. Али сада смо спремили и визуелни спектакл. То ће бити заиста прелепо за око, а мени је жао што ћу свирати на бини и што нећу видети то што се дешава из перспективе публике - рекао је Станимировић.

Бањалучкој публици представили су се више пута и као гости на манифестацији "Оскар популарности".

- Наступе у Бањалуци издвајамо од оних у осталим градовима по чињеници да у публици има највише лепих девојака - каже музичар.

Нова пјесма овог бенда требало би да буде објављена 18. септембра.

- Како смо планирали, песма "Не верујем ја" појавиће се четири дана пре бањалучког концерта. Ако се то деси, публика у Бањалуци прва ће је чути уживо - најавио је Станимировић.

Музику и текст нове пјесме писао је Бојан Станимировић, клавијатуриста "Амадеус бенда", који је писао и пјесме "Моја земља" и "Лажу те", што је Станимировићу гаранција да ће добити још један хит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана