Седмични хороскоп (од 4. до 10. октобра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 4. до 10. октобра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Дешавају вам се ствари за које немате реално објашњење. Мислите да сте заслужили више, па сте самим тим помало незадовољни. У заблуди сте. Помијешали сте лончиће, тако да уносите емоције тамо гдје је потребан разум и обрнуто. Морате се под хитно сабрати. Немате времена за губљење. Ситуација није баш наивна.

Бик, 21.04 - 20.05

Мислите једнострано. У праву сте само ви, док осталима можете да припишете мане. Да ли сте објективни? Немате времена да размишљате о здрављу. Окупирани каријером, мислите да све остало може да сачека. Налети меланхолије и црних мисли сада су могући. За промјенљиву ћуд криви су хормони.

Близанци, 21.05 - 20.06

До свега долазите на себи својствен начин - тешко и мукотрпно. Питате се докле ћете моћи све да издржите? Стрпите се још који дан. Препуцавања са Водолијом, Лавом или Раком чине вас незадовољним. Под условом да организујете сједељке и друштвене активности, у маси ћете се боље слагати, па и боље осјећати.

Рак, 21.06 - 20.07

Близу сте завршетка једног животног циклуса, па не дозволите да вас које какве глупости деморалишу. Крајем седмице стећи ће се све шансе за то да посао крене са мртве тачке. Тада можете мирно убирати плодове труда. Ништа не препуштајте случају. Пошто сте се толико ангажовали, глупо је да вам ситница поквари успјех.

Лав, 21.07 - 21.08

До те мјере сте преплављени осјећањима, да се то граничи са патологијом. Можда посједујете нешто што се зове здрав разум? Убаците га у игру. Све болести везане су за емоције. Ако имате стомачних проблема, свакодневну ситуацију нећете моћи да сварите. Покушајте да унесете филозофију у овај проблем.

Дјевица, 22.08 - 22.09

У фази сте нових планова и почетака. Не одустајете ни по коју цијену. Кад би други астролошки знаци имали нешто од ваше упорности? На нешто сте ставили тачку и заклопили књигу. Рјешавате да почнете у новом стилу. Из тренутне ситуације извлачите максимум. Ова седмица одлична је за рекапитулацију, али није добра за отпочињање нечег новог.

Вага, 23.09 - 22.10

Пошто је наредна седмица лоша за комуникацију, обратите пажњу на изговорене ријечи. Одаберите ћутање, јер вам непромишљеност може доћи главе. Нисте објективни у процјени пословне ситуације. Стартујете са далеко лошијих позиција него што мислите. Будите практичнији. Имате осјећај као да вас нико не разумије.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Неко константно искушава ваше стрпљење. Таман мислите да ће вам помоћи, а он вам окреће леђа. Да нисте прецијенили значај дотичне особе? Одличан период ако мислите на стварање потомства. Дуго нисте били у повољнијој ситуацији, па искористите плодне дане. Покушајте да изађете на крај са неуротичним дијелом личности.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Феноменално се осјећате, активни сте, комуникативни и креативни. Ако и пола планова будете остварили, биће супер. У емотивном смислу сте радознали и заљубљиви. Бик и Близанац нису за потцјењивање. Постарајте се да реализујете сусрет. Телефонски позив ће вас обрадовати. Покушајте да се усредсредите на једну ствар дуже.

Јарац, 21.12 - 19.01

Практично сте оријентисани, тако да су све активности наредних дана окренуте у том правцу. Не оптерећујете се фантазијама. Вриједно обављате све послове, ћутите и радите. Резултати су видљиви, а промјена посла могућа. Новчани добитак. Само наставите овим темпом. Ствари су под контролом, зато што повлачите исправне потезе. Водолија, 20.01 - 18.02

Проблеми на све стране, али можете их пребродити. Потребна је организованост комбинована са тренингом како бисте савладали недаће. Ментално сте преоптерећени. У жељи да одговорите на захтјеве околине - савладава вас напетост. Зашто бисте само ви били идеални, кад око вас ништа не функционише?

Рибе, 19.02 - 20.03

Окупирани сте материјалним пројектима и радом, тако да све друге комбинације падају у воду. Напокон сте схватили да је било доста пропуштених прилика. Под условом да се изборите са љубомором и несигурношћу, можете се нечему надати. Ко је тај срећник? Лијепо сте кренули, још кад бисте само могли да истрајете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана