Prolaz Atletiko Madrida i Arsenala

RTRS
Prolaz Atletiko Madrida i Arsenala

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su na "Vinsente Kalderon" stadionu Olimpijakos sa 4:0 i izborili plasman u narednu fazu Lige šampiona.

U drugom meču grupe Juventus je sa 2:0 slavio u gostima kod švedskog Malmea i tako pobjegao timu iz Pireja za tri boda na drugom mjestu, piše RTRS.

Grupa B donijela je dosta neizvjesnosti. Real Madrid je i pored toga što je prošao u nokaut fazu, savladao u gostima Bazel sa 1:0 golom Kristijana Ronalda.

U drugom meču iste grupe Ludogorec i Liverpul su remizirali (2:2). Ovakvim raspletom, sve tri ekipe, pored tima Karla Anćelotija imaju šansu za prolazom u narednu rundu.

U prvom meču grupe C Zenit je minimalnim rezultatom savladao Benfiku i tako zadržao šanse za prolazom dalje, dok je tim iz Portugala izgubio bilo kakve šanse za nastavkom takmičenja. Monako je u drugom meču grupe porazio Bajer u Leverkuzenu sa 1:0 i tako napravio veliki iskorak ka prolasku dalje.

Anderleht je u grupi D savladao Galatasaraj sa 2:0, a istim rezultatom Arsenal je bio bolji od Borusije iz Dortmunda. "Tobdžije" su se ovom pobjedom pridružile ekipi Jirgena Klopa u nokaut fazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana