Šuker došao po igrača Borca?

G.S.
Šuker došao po igrača Borca?

Banjaluka - Jedna od najvećih fudbalskih legendi Hrvatske i predsjednik tamošnjeg fudbalskog saveza Davor Šuker boravio je u Banjaluci gdje je navodno došao da gleda jednog talentovanog fudbalera Borca.

Šuker je čest gost grada na Vrbasu u kojem ima dobre prijatelje sa kojima izlazi u banjalučke kafane i klubove. On je za petak imao dogovoren sastanak sa predsjednikom Fudbalskog saveza BiH Elvedinom Begićem u Sarajevu, ali na putu do tamo odlučio je da posjeti Banjaluku i malo se provede. Međutim, izgleda da nekadašnjih as Real Madrida ovog puta nije došao samo radi provoda. Prema informacijama do kojih je došao "Glas Srpske" Šuker ima pik na jednog mladog igrača Borca sa kojim se sastao. Međutim, u banjalučkom klubu su rekli da predsjednik hrvatskog saveza nije boravio u klubu i da nemaju nikakve informacije o tome da se Šuker interesuje za nekog njihovog fudbalera. Inače, proslavljeni igrač je imao fudbalsku akademiju koja je prestala da radi, ali izgleda Šuker i dalje ima interesovanja za mlade igrače. Da li će stvarno nekog Borčevca odvesti u neki evropski klub možda ćemo saznati već za dvije sedmice kada bi ponovo trebao doći u Banjaluku. To nam je potvrdio Boris Udovičić iz noćnog kluba "Drama" u kojem se Šuker provodio u četvrtak naveče.

- Davor je došao ovamo da se vidi sa prijateljima među kojim je i moj kum. Naveče u došli u klub "Dramu" gdje se odlično proveo sa nama, a mi kao pravi domaćini su ga ugostili kako dolikuje. Prema informacijama koje imam, on će ponovo doći u Banjaluku za dva vikenda i to sa nekadašnjim saigračima iz Reala, Fernandom Morijentesom i Kristijanom Karembeom. Šuker je odličan čovjek, opušten i veseo i koliko sam vidio baš se lijepo proveo kod nas - kazao je Udovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana