Donatorsko veče Zajedno za Borac

D. R.
Donatorsko veče Zajedno za Borac

Banjaluka - Brigu o marketingu i imidžu RK Borac m:tel od sada će voditi agencija "Akvarijus", a prvi plod saradnje biće organizovanje humanitarne večeri i koncerta od kojih će sav prihod ići za pomoć najtrofejnijem rukometom klubu sa ovih prostora.

Donatorsko veče "Zajedno za Borac" zakazano je za naredni četvrtak u 17.30 časova u kristalnoj sali hotela "Bosna", a pored istaknutih bivših i sadašnjih asova ovog sporta, među kojima su Abas Arslanagić i Veselin Vujović, prisustvo su potvrdili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović i druge ličnosti iz javnog i sportskog života.

- Imamo dobar odziv i nadam se da ćemo uspjeti da skupimo sredstva koja će nam olakšati funkcionisanje u narednom periodu. U protekle četiri godine uradili smo mnogo kada je u pitanju vraćanje dugova, a istovremeno i u popravljanju poljuljanog imidža kluba. Došli smo do trenutka kada nam je potrebna pomoć onih koji su eksperti u svom poslu, tako da se nadam dugoročnoj i uspješnoj saradnji sa "Akvarijusom" - rekao je direktor Borca Vladimir Branković.

Po završetku druženja u hotelu "Bosna" biće održan koncert u dvorani "Borik" (20 časova) na kojem će nastupiti domaći bendovi "Sopot" i "Tupas" mene, gosti iz Srbije "Irie FM" i "Bad copdž", kao i "Psihomodo pop" iz Hrvatske. Kako reče frontmen "Sopota" Petar Topalović, dobra zabava je zagarantovana, a ulaznice po cijeni od deset maraka mogu se kupiti na Trgu Krajine, u klupskim prostorijama i u dvorani "Borik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana