Даничић диригује игром у Борац м:телу још годину

Душан Репија
Даничић диригује игром у Борац м:телу још годину

Бањалука - Средњи бек Горан Даничић носиће и идуће године дрес Борца м:тел јер је јуче договорио сарадњу на још годину.

Изузимајући повратника Немању Безбрадицу, један од најбољих играча Борца у тек завршеној сезони први је ставио параф на нови уговор, а очекује се да у идућих неколико дана истим путем крену и остали "домаћи" играчи. Даничић је апсолутно оправдао указано повјерење које је добио послије доласка из Приједора прошлог љета. У много утакмица енергијом и беспоштедном борбом успијевао је да покрене екипу и на крају се радовао шампионској титули.

- Срећан сам због продужетка сарадње. По природи сам оптимиста, тако да сам вјеровао да ћемо доћи до титуле када вјероватно нико други није. Вјерујем да ћемо и идуће сезоне поновити исти успјех, а да ће екипа нову сезону почети са што мање промјена у саставу - рекао је Даничић.

Иако има тек 24 године, њему ће идућа сезона бити већ пета у Премијер лиги. До дреса Борца дошао је заобилазним путем, јер је послије Цепелина прешао у Приједор. Три сезоне био је један од кључних играча овог клуба, а онда је услиједио позив из Борца.

- Коначно су се поклопиле коцкице прошлог љета. Иако сам дошао на мала врата, успио сам да се изборим за своје мјесто, а чим сам потписао нови уговор, значи да су људи у клубу задовољни мојим играма. И ја сам задовољан, али се надам да ћу идуће сезоне бити још бољи - рекао је Даничић.

Директор клуба Владимир Бранковић потврдио је да ће у идућих неколико дана бити продужени уговори још неколицини рукометаша, док ће бити обављена друга рунда преговора са тренером Ратком Ђурковићем. Још није познато да ли ће црногорски стручњак продужити сарадњу, а како је раније рекао, много тога зависиће од амбиција Бањалучана у новој сезони.

СЕХА лига

Освајањем првенства БиХ Бањалучани су изборили наступ у СЕХА лиги, под условом да челници овог такмичења не промијене правила уочи старта нове сезоне, па шампион БиХ изгуби своје мјесто.

- У контакту смо са људима из СЕХА лиге, али ни они још ништа не могу да кажу. Не желимо да нагађамо, а много ствари биће јасније до средине јуна - рекао је директор клуба Владимир Бранковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана