Ovo je najskuplji medeni mjesec na svijetu

Daily Mail
Ovo je najskuplji medeni mjesec na svijetu

Za mnoge mladence, medeni mjesec je izgovor da bračni život započnu u luksuznom stilu, pa za takvo putovanje ne žale novac.

Međutim, jedna turistička agencija iz Velike Britanije, ponudila im je aranžman koji malo koji par sebi može da priušti.

Ultraluksuzno putovanje košta pravo bogatstvo – 192.600 evra – a vodi mladence u najljepše dijelove Južne i Istočne Afrike.

Zbog paprene cijene, aranžman je proglašen "najskupljim medenim mjesecom na svijetu" koji uz doplatu od 13.700 evra po danu nudi novopečenom bračnom paru i vožnju helikopterom nad Kejptaunom i Stonom planinom.

U aranžman je uključen i boravak u penthausu ekskluzivnog hotela V&A Waterfront i ispijanje koktela na vrhu Stone planine.

Takođe, par može ići na niz privatnih safari tura u nekim od najljepših dijelova Afrike, ali i vožnju Tanzanijom i boravak u luksuznim kampovima.

Mlada i mladoženja mogu uživati u lokalnim vinima koja standardnim turistima obično nisu dostupna, a do vinarija u kojima se proizvode vozi ih privatni džip sa specijalizovanim vodičem.

Druge ekskurzije uključuju posjetu Masai selu, ali i praćenje gorila u Ruandi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana