Ухапшена мајка која је убила осморо дјеце

Агенције
Ухапшена мајка која је убила осморо дјеце

Сиднеј - Аустралијска полиција је саопштила да је ухапсила мајку дјеце чија су тијела пронађена у кући у граду Кернс, на сјеверу земље.

 Како је наведено, мајка је ухапшена због убиства. Полиција је пронашла тијела осморо дјеце, узраста од 18 мјесеци до 15 година, који су преминули од рана задобијених ножем. Агенција Ројтерс је пренијела да је ухапшена 37-годишња жена која је мајка седморо убијене дјеце, док је осмо дијете од родбине. Детектив Бруно Асникар је изјавио да је жена, такође, задобила повреде ножем и да је смјештена у болницу, али да је прибрана и да разговара са полицијом.

Медији су раније јавили да је полиција државе Квинсленд добила позив да оде у кућу у предграђе Манора пошто је обавијештена да је жена задобила тешке повреде. Полицајци су на лицу мјеста затекли тијела дјеце и жену са тешким повредама на грудима. Премијер Тони Абот је рекао да је ријеч о злочину "који оставља без ријечи" и додао да су ово тешки дани за његову земљу. Вијест о овој трагедији усљедила је само неколико дана послије инцидента у Сиднеју кад је наоружани нападач у једном кафићу држао 18 људи као таоце скоро 16 сати. Два таоца су убијена, као и нападач, посљје упада полиције у кафић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана