У трци за директорске фотеље организационих дијелова Шума РС29 кандидата

Глас Српске
У трци за директорске фотеље организационих дијелова Шума РС29 кандидата

Бањалука - На конкурс за директоре десет шумских газдинстава и Центра за расадничку производњу стигло је 29 пријава, казали су у предузећу "Шуме РС".

Највише пријава стигло је за функцију првог човјека Шумског газдинстава "Зеленгора" из Калиновика, коју мјери пет кандидата. Четири кандидата пријавила су се за позицију директора Центра за расадничку производњу у Добоју.

За мјесто директора шумских газдинстава "Врбања" из Котор Вароша, "Бањалука" из Бањалуке, "Лисина" из Мркоњић Града и "Бирач" из Власенице пријаве су доставила по три кандидата.

Директорску фотељу у шумским газдинствима "Јахорина" Пале, "Мајевица" Лопаре и "Оштрељ-Дринић" из Дринића мјере по два кандидата, док се по један пријавио на конкурсе за првог човјека шумских газдинстава "Милићи" из Милића и "Височник" из Хан Пијеска.

- Комисија за избор директора ће оцијенити пристигле пријаве кандидата, односно провјериће да ли су потпуне. Са кандидатима који буду испуњавали све услове конкурса биће обављени интервјуи - нагласили су у "Шумама РС".

Комисија ће потом директору "Шума" доставити листу кандидата на коначно одлучивање о именовању директора организационих дијелова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана