Stevandić: Doboj neće pripadati zajednici turskog svijeta

Srna
Stevandić: Doboj neće pripadati zajednici turskog svijeta

Doboj - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Doboju da ovaj grad nakon izbora u oktobru neće više pripadati Zajednici opština turskog svijeta, već će isključivo biti u Savezu gradova i opština Republike Srpske.

Stevandić je na tribini "Kuda ide Republika Srpska" u Doboju rekao da očekuje da će ova partija nakon izbora u oktobru učestvovati u lokalnoj vlasti sa najmanje tri odbornika u Skupštini grada, navodeći da neće praviti koalicije ni podržavati političke blokove, ali će podržati najprihvatljivijeg kandidata za gradonačelnika Doboja.


On je istakao da Ujedinjena Srpska predstavlja koaliciju kadrova, a ne poslušnih, u koju se tokom četiri mjeseca učlanilo oko 10.000 građana.

Ciljna grupa su svi kvalitetni ljudi, borci, invalidi, penzioneri, studenti, nezaposleni, radnici, te svi koji su na razne načine spriječeni da daju doprinos Republici Srpskoj.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić istakla je da ova partija "nosi jednu novu energiju, nove ljude, te da ima lidere koji nose konkretnost za društvo".

Generalni sekretar Ujedinjene Srpske Neven Stanić rekao je da je ova partija do sada formirala 30 opštinskih/gradskih odbora, od kojih je 26 uspjelo da registruje svoje učešće na izbore.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Doboj Slobodan Ninković istakao je da večerašnja tribina predstavlja i početak aktivnosti ove partije u Doboju.

Tribina, kojoj su prisustvovali i lokalni predstavnici partija, održana je u dobojskom Centru za kulturu i obrazovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana