Шаровић: Босић није бачен у ћошак

Ж. Д.
Шаровић: Босић није бачен у ћошак

Сарајево - Високи функционер СДС-а Мирко Шаровић поручио је јуче да “не сматра да је Младен Босић бачен у ћошак тиме што је одлучено да Обрен Петровић, а не он, буде носилац изборне листе за Парламент БиХ”.

- Јавност је ишчекивала ко ће добити предност у кандидатури. Да је био Босић, вјероватно би ме питали да ли је Петровић бачен у ћошак. Неко је морао да буде први на листи. Не могу сви да буду први. Желим им све најбоље. Они су важни за СДС - рекао је Шаровић.

Додао је да је одређено да Обрен Петровић буде носилац листе вјероватно зато што је неко процијенио да ће као носилац листе донијети више гласова него Младен Босић.

- Ја сам имао амбицију да будем српски члан Предсједништва БиХ, али већина се опредијелила за неку другу комбинацију и ја сам то савршено прихватио. Здушно подржавам и Вукоту Говедарицу и Младена Иванића и даћу све од себе да они побиједе - рекао је Шаровић за “Глас Српске”.

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица рекао је да је Младен Босић и те како важан СДС-у и да ће имати значајну улогу и позицију у другом дому Парламента БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана