Šarović: Bosić nije bačen u ćošak

Ž. D.
Šarović: Bosić nije bačen u ćošak

Sarajevo - Visoki funkcioner SDS-a Mirko Šarović poručio je juče da “ne smatra da je Mladen Bosić bačen u ćošak time što je odlučeno da Obren Petrović, a ne on, bude nosilac izborne liste za Parlament BiH”.

- Javnost je iščekivala ko će dobiti prednost u kandidaturi. Da je bio Bosić, vjerovatno bi me pitali da li je Petrović bačen u ćošak. Neko je morao da bude prvi na listi. Ne mogu svi da budu prvi. Želim im sve najbolje. Oni su važni za SDS - rekao je Šarović.

Dodao je da je određeno da Obren Petrović bude nosilac liste vjerovatno zato što je neko procijenio da će kao nosilac liste donijeti više glasova nego Mladen Bosić.

- Ja sam imao ambiciju da budem srpski član Predsjedništva BiH, ali većina se opredijelila za neku drugu kombinaciju i ja sam to savršeno prihvatio. Zdušno podržavam i Vukotu Govedaricu i Mladena Ivanića i daću sve od sebe da oni pobijede - rekao je Šarović za “Glas Srpske”.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je Mladen Bosić i te kako važan SDS-u i da će imati značajnu ulogu i poziciju u drugom domu Parlamenta BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana