Oglas o prodaji stana vehabijama podigao policiju na noge

D. S.
Oglas o prodaji stana vehabijama podigao policiju na noge

Banjaluka - Oglas o prodaji stana u banjalučkom naselju Obilićevo, koji je ponuđen isključivo vehabijama, poslije pisanja "Glasa Srpske" podigao je policiju na noge.

Pripadnici MUP-a RS obišli su juče zgradu u ulici Banović Strahinje povodom nesvakidašnjeg oglasa koji je uznemirio stanare.

Vlasnik stana na jednom od specijalizovanih portala objavio je da prodaje nekretninu i to vehabijama ili provjerenim sljedbenicima Islamske države. Povod za ovakav oglas, kako je navedeno, su loši komšijski odnosi.

Međutim, nakon što je tekst o ovom oglasu objavljen u "Glasu Srpske", on je povučen sa portala koji ga je pustio.

Stručnjak za bezbjednost Predrag Ćeranić smatra da se sadržaj oglasa može protumačiti, između ostalog, i kao promovisanje i popularisanje ideja koje uopšte ne bi trebale da budu prisutne u BiH.

Nepoznati prodavac, koji nije ostavio nikakav kontakt, objasnio je da ga je na neobičan poziv za prodaju nagnao odnos komšija prema njemu.

- Jedina stvar koju moram napomenuti je ta da su komšije iz istog ulaza g*vna. Upravo iz tog razloga prodajem stan. Najvjerovatnije će i novog vlasnika početi da mrze već od prvog dana, kao što su i mene, iako im ništa skrivio nisam - naveo je ogorčeni vlasnik stana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana