Додик: За страх политичких противника не треба ми пушка

nezavisne.com
Додик: За страх политичких противника не треба ми пушка

Карловац - Предсједник Републике Српске Милорад Додик демантовао је наводе да набавка нових пушака за полицију РС служи за застрашивање политичких противника, и истакао да је драма која је настала око ове приче потпуно непотребна јер је полицији потребна нова опрема.

Додик је у мјесту Доњи Будачки  недалеко Карловца, на шаљив начин, кратко одговорио на питање новинара РТЛ да прокоментарише ријечи појединих политичара из БиХ да је набавка новог оружја начин да се застраше политички противници.

"Ја кад се појавим, ја сам довољан за страх политичких противника, не треба мени пушка", рекао је кратко предсједник Додик.

Он је додао да је опрема коју полиција Српске тренутно посједује застарјела, те да због тога нема потребе да се ствара таква драма.

"Па нисмо имали скоро никакво оружје, па и ви сте набавили нове па никоме ништа. С обзиром на пријетње у региону и БИХ нама је то потребно!", поручио је Додик.

Коментаришући посјету предсједника Србије Александра Вучића Хрватској, Додик је рекао да би сусрета са предсједником Хрватске Колиндом Грабар-Китаровић ствари у региону могле да крену на боље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана