Додик: Обавјештајци са запада дислоцирани из Тузле

Г. М.
Додик: Обавјештајци са запада дислоцирани из Тузле

Бањалука - Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је јуче у Бањалуци да је центар пензионисаних обавјештајаца са запада дислоциран из Тузле и да је њихов план да у изборној ноћи крену са причом о наводној крађи.

- Онда ће се почети дизати Пале, Бијељина, Добој и дио Бањалуке да би се тако направио спектакл и прича о томе. То је био њихов план - истакао је Додик. Он је раније навео да један број страних пензионисаних обавјештајаца сједи у хотелу "Тузла" у Тузли на два спрата заузетог простора.

- Ти страни обавјештајци настоје да координишу активности против, како они кажу "режима у РС", у настојању да добију мекшу структуру људи, које ће моћи да придобију за своје планове - изјавио је тада лидер СНСД-а.

Додик, који је и предсједник РС, рекао је тада да странци не могу да изврше притисак на садашњу власт.

Страни центри моћи у ФБиХ, који спремају нереде, поменути су и на посљедњем састанку коалиционих партнера СНСД-а, ДНС-а и СП-а, који је одржан прошле седмице у Бањалуци. Додик је тада поручио да има информације и да зна да постоје страни центри моћи који су стационирани у Тузли. Сличан став на тој конференцији за новинаре изнио је и лидер социјалиста у РС Петар Ђокић.

Према његовим ријечима, они су свјесни да постоје одређени центри који у РС желе да изазову сценарио незадовољства.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана