Dodik: Bosić i Ivanić se sve više bore za BiH, a sve manje za Srpsku

Srna
Dodik: Bosić i Ivanić se sve više bore za BiH, a sve manje za Srpsku

Banjaluka - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je danas svim jasno da se predsjednici PDP-a i SDS-a Mladen Ivanić i Mladen Bosić sve više bore za BiH, a sve manje za Republiku Srpsku i one koje su je stvarali.

"Neka bar borcima i porodicama poginulih objasne kakvu to politiku vode u Sarajevu koja će, kako to oni kažu, građanima Srpske donijeti boljitak. Dok jedan Mladen /Ivanić/ brani Šefika Džaferovića, drugi Mladen /Bosić/ bez pogovora glasa za ekspoze mandatara za sastav Savjeta ministara Denisa Zvizdića u kojem se jasno navodi 11 strategija koje treba da se prenesu sa nivoa Republike Srpske na nivo BiH. Gdje to Bosić i Ivanić vode Republiku Srpsku!?", upozorio je Dodik.

Lider SNSD-a rekao je da Mladen Ivanić ima političkog morala ne bi za napuštanje sjednica optuživao SNSD, već bi građanima svoje Republike pokazao da ih štiti i čuva, tako što za početak ne bi sjedio u skupštinskoj sali sa čovjekom za kojeg postoje ozbiljne indicije i dokazi da je počinio zločine nad srpskim stanovništvom.

"Ako SNSD vodi Republiku Srpsku u izolaciju zato što njegovi poslanici neće da prisustvuje sjednicima Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH kojima predsjedava Šefik Džaferović, onda će to s ponosom nastaviti i dalje da radi", poručio je Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana