Вучић: Неће бити ванредних парламентарних избора, само београдски

Срна
Вучић: Неће бити ванредних парламентарних избора, само београдски

Београд - Предсједништво владајуће Српске напредне странке /СНС/ Александра Вучића одлучило је да не подржи одржавање ванредних парламентарних избора у Србији.Вучић је након сједнице Предсједништва СНС саопштио да је ово тијело донијело одлуку да се свом снагом, одлучношћу и хаброшћу бори за побједу на предстојећим београдским изборима.

"Донели смо одлуку да се не подржи одржавање ванредних парламентарних избора
упркос чињеници да је у расправи био једнак или нешто већи број људи који су за парламентарне изборе", рекао је Вучић.

Он је захвалио Предсједништву СНС-а што је послушало његову молбу и донијело одлуку да се не иде на ванредне парламентанре изборе јер је сматрао да је државни и национални интерес пречи и важнији од партије коју води.

"Сматрао сам да је важно да се посветимо решавању вишедеценијских, понекад и вишевековних проблема, да покушамо да се посветимо будућности нашег народа, деце, а не да размишљамо калкулантски и ускостраначки онако како би то само нама одговарало", навео је Вучић.

Он је истакао да су чланови Предсједништва странке са само два гласа против прихватили ту идеју.

"Договорили смо се да се свом снагом и енергијом боримио и покажемо резултате рада у Београду, којима се поносимо, да покушамо да се супротставимо онима који имају много новца, најскупље аутомобиле и џипове, који имају много тајкуна уз себе, који су до сада пљачкали и разарали овај град", додао је Вучић.

Он је навео да је на сједници постигнут договор је да се СНС бори за пристојан Београд, пристојне грађане који су годинама и деценијама били у страху.

Вучић је рекао да ће београдска листа СНС носити име "Александар Вучић-јер волимо Београд" и да ће понудити тим за који је увјерен да ће добити повјерење Београђана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана