Вучић: Хтели су да ме имају на црти, и излазим им на црту

Б92
Вучић: Хтели су да ме имају на црти, и излазим им на црту

Београд - Лидер СНС Александар Вучић навео је да прихвата кандидатуру за предсједника Србије након сједнице Главног одбора те странке.

 "Хтели су да ме имају на црти, ја им на ту црту излазим", нагласио је Вучић.

Он је навео да се не плаши, иако су "многи хтели његову главу".

"Не плашим се ја чак ни самог страха, не плашим се ни њихових пара, а милионе су већ потрошили, ми ни динара, не плашим се ни њихових страних савезника. Плашим се да не победе Србију, да је не победе, не унизе", додао је он.

Како каже, одлучио је да прихвати кандидатуру зато што вјерује да је овој земљи потребан рад, стабилност, инвестиције, нове болнице и будућност.

"Зато сам ово прихватио, да не бисмо закаснили, да отворимо нове фабрике, нове болнице, нове школе", рекао је он.

Додао је и да прихвата "тешку кампању која нас чека".

Главни одбор СНС једногласно за Вучића

Главни одбор СНС једногласно је подржао лидера странке Александра Вучића за кандидата на изборима за предсједника Србије.

Главни одбор СНС подржао је предлог Предсједништва странке да Александар Вучић буде кандидат на изборима за предсједника Србије.

Послије вишеминутног аплауза и овација Вучић се обратио присутнима.

Лидер СНС Александар Вучић захвалио се свима на подршци, на аплаузима, на лијепим ријечима.

"Поносан сам на вас, јер у претходних четири или пет година успели смо да у земљи која је била на ивици банкротства, земљи која није видела своју будућност да се померимо са мртве тачке", рекао је он.

"Хоћу да вам се захвалим, јер сте у претходном периоду направили разлику између нас и њих, направили сте разлику коју готово нико није могао да направи. Ви сте једина странка која нија добијала гласове на демагогији, побеђивали сте тако што сте радили најтеже ствари, од којих су сви бежали", додао је он.

"Вероватно ми је ово последње обраћање као председника Владе Србије и желим да вам се захвалим за подршку и да кажем да сам поносан на вас. Желим да кажем да сам чинио све да земљу извучем из кризе. Јесам ли грешио? - Грешио сам, али сам се трудио да грешке исправљам", рекао је Вучић и додао да ће првих пет дана свог одмора искористити за кампању.

"Уложили смо много труда и напора и важно да људи виде да смо се борили и вредно радили. Ови избори су тешки, бременити и неће бити нимало лако и једноставно. Неки су у кампањи два или три месеца и велике новце троше и нико их не пита, а да смо ми то радили разапели би нас", нагласио је лидер СНС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана