Сахрањен пилот Милован Ђукарић

Срна
Сахрањен пилот Милован Ђукарић

Мошорин - У Мошорину, код Титела, данас је у присуству више хиљада људи сахрањен пилот Милован Ђукарић /32/, један од настрадалих приликом пада хеликоптера током акције спашавања бебе из Новог Пазара.

Из породичне куће пилота Милована Ђукарића испратили су породица, комшије, колеге и пријатељи, као и државни званичници. Сахрани је присуствовао и министар одбране Братислав Гашић. 

На Новом гробљу у Новом Саду данас је сахрањен пилот Омер Мехић, који је настрадао приликом пада хеликоптера током акције спашавања бебе из Новог Пазара. 

У Новом Пазару јуче су сахрањени медицински радници Опште болнице Џевад Љајић и Мирослав Веселиновић и беба из породице Адемовић. 

Заставник Небојша Драјић и Иван Миладиновић биће сахрањени сутра у Јакљу код Бајине Баште и у Београду. 

Хеликоптер "ми-17", са четири члана посаде и два здравствена радника, који је превозио бебу стару пет дана, пао је код Аеродрома "Никола Тесла" у петак увече. 

Хеликоптер Војске Србије био је упућен у Рашку да би хитно превезао здравствено угрожену бебу, што због одрона није могло да буде обављено комбијем до Клиничког центра у Крагујевцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана