Sahranjen pilot Milovan Đukarić

Srna
Sahranjen pilot Milovan Đukarić

Mošorin - U Mošorinu, kod Titela, danas je u prisustvu više hiljada ljudi sahranjen pilot Milovan Đukarić /32/, jedan od nastradalih prilikom pada helikoptera tokom akcije spašavanja bebe iz Novog Pazara.

Iz porodične kuće pilota Milovana Đukarića ispratili su porodica, komšije, kolege i prijatelji, kao i državni zvaničnici. Sahrani je prisustvovao i ministar odbrane Bratislav Gašić. 

Na Novom groblju u Novom Sadu danas je sahranjen pilot Omer Mehić, koji je nastradao prilikom pada helikoptera tokom akcije spašavanja bebe iz Novog Pazara. 

U Novom Pazaru juče su sahranjeni medicinski radnici Opšte bolnice Dževad Ljajić i Miroslav Veselinović i beba iz porodice Ademović. 

Zastavnik Nebojša Drajić i Ivan Miladinović biće sahranjeni sutra u Jaklju kod Bajine Bašte i u Beogradu. 

Helikopter "mi-17", sa četiri člana posade i dva zdravstvena radnika, koji je prevozio bebu staru pet dana, pao je kod Aerodroma "Nikola Tesla" u petak uveče. 

Helikopter Vojske Srbije bio je upućen u Rašku da bi hitno prevezao zdravstveno ugroženu bebu, što zbog odrona nije moglo da bude obavljeno kombijem do Kliničkog centra u Kragujevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana