Domaće glumice koje su se obnažile za potrebe flimova i serija VIDEO

Agencije
Domaće glumice koje su se obnažile za potrebe flimova i serija VIDEO

Prije više od 30 godina, atraktivna Tanja Bošković obnažila se za potrebe filma "Čovek sa četiri noge". Tada se skinula do gole kože a slične scene je imala i u filmu "Sablazan" koji je snimila 1982. godine.

Legendarna glumica, Seka Sablić, se obnažila za potrebe filma "Maratonci trče počasni krug". Ona je čak u jednoj sceni imala i simuliranje seksa sa pokojnim Borom Todorovićem. Kako se priča tada se Todorović malo više "unio" u tu scenu, što mu je Seka zamjerila i tri decenije zbog toga nisu pričali. No, na kraju su se izmirli.

Nekadašnja zvijezda jugoslovenskog glumišta, Mira Furlan, koja sada živi u SAD, prvi put se obnažila za potrebe filma "Horvatov izbor": Mira se u jednoj sceni kupa potpuno naga. Međutim, još autentičnije scene koje je Furlanova ostvarila a bila je bez odeće je u filmu "Ljepota poroka" Živka Nikolića, gdje trčkara nudističkom plažom na Adi Bojani.

Glumica i pjevačica Snežana Savić ostavila je najzapaženiji trag ulogama u legendarnim serijama „Bolji život" i „Srećni ljudi", i u filmovima kao što su „Tesna Koža 2″ i „Žikina Ženidba". Ipak ova scena će ostati upečatljiva.

Mađu glumicama koje su se obnažile za potrebe filma su i Neda Arnerić, Ljiljana Blagojević, Katarina Radivojević itd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana