Зиги Марли звијезда друге вечери Егзита

Срна
Зиги Марли звијезда друге вечери Егзита

Нови Сад - Реге икона новог времена Зиги Марли, син легендарног Боба Марлија, био је главна звијезда друге вечери “Егзита”, једног од најбољих музичких фестивала у Европи и свијету.

Након наступа Марлија на главну бину “Егзита” на Петроварадинској тврђави изашао је Френч Монтана, један од најтраженијих свјетских репера.


Одличну атмосферу на денс арени, међу љубитељима електронске музике, направио је српски ди-џеј свјетског гласа Марко Настић.

Ништа мање занимљиво било је и на другим фестивалским бинама, попут “експлозив стејџа”, гдје су свирали хевиметал и панк бендови, “Машинка”, “Хелфрикс”, “Лајонс лоу”, који су били предгрупе “Кокни реџектсима”.

“Егзит” фестивал на Петроварадинској тврђави трајаће до 15. јула, а на више од 40 фестивалских зона и бина наступиће 1.000 извођача, чија репутација у свијету модерне музике није мала.

Тако ће, између осталих, наступити и Грејс Џонс, Дејвид Гета, Елис Мертон, Нина Кравиц, Ричи Хетин, “Дог ит дог”, “Слејвс”, као и многе друге звијезде свјетске музичке сцене.

Организатор “Егзита” очекује рекордну фестивалску посјету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана