“Нектар ОК фест” припремио бројне погодности: Спремни пакети 4+1

Глас Српске
    “Нектар ОК фест” припремио бројне погодности: Спремни пакети 4+1
“Нектар ОК фест” припремио бројне погодности: Спремни пакети 4+1

“Нектар ОК фест” се и ове године побринуо да најљепше тренутке на Тјентишту подијелите са пријатељима, а ријеч је о посебној “ОК акцији - ОК авантура за 5”.

Пакет “ОК камп пријатељ/ОК камп + улазница” 4 + 1 гратис кошта 140 КМ. По цијени четири пакета за боравак у “ОК кампу” и могућност присуства свим концертима унутар фестивалске зоне на Тјентишту, пет пријатеља имаће прилику да уживају у сјајном фестивалском програму овогодишњег шестог по реду “Нектар ОК феста”. 

Пакет “ОК фест/ОК камп + улазница + превоз” 4 + 1 гратис кошта 280 КМ. Они који желе да искористе организовани превоз до фестивала имају могућност да изаберу овај пакет који осим тродневног боравка у “ОК кампу” и улазница за све концерте укључује и превоз из већих градских центара у БиХ до Тјентишта и назад. И у овој опцији пет пријатеља ће уживати у ОК авантури по цијени четири пакета.

Ове посебне погодности можете искористити до 30. маја.

Оно што вас очекује тамо су три дана добре музике. Међу бендовима који ће наступити су “Франц Фердинанд”, “Дубиоза колектив”, Неле Карајлић, “Бркови”, “Гоблини”, као и Едо Маајка, “Партибрејкерси”, “Пипс, Чипс & Видеоклипс” и “Хелем нејсе”. На другој бини чекају вас “Лет 3”, Војко В, “Исказ”, М.О.Р.Т, “Бјесови” и Ђорђе Миљеновић, а на ОК љетњем стејџу Младен Томић, Небс Џек и Space Motion.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана