Култни југословенски поп бенд из осамдесетих поново на окупу VIDEO

Агенције
 Култни југословенски поп бенд из осамдесетих поново на окупу VIDEO
Култни југословенски поп бенд из осамдесетих поново на окупу VIDEO

Ријечка група Денис & Денис почетком осамдесетих је жарила и палила југословенском сценом. У тренутку највеће популарности посвађали су се и разишли. Клавијатуриста Давор Тоља недавно је дао интервју у коме је испричао због чега је дошло до прекида сарадње са Марином Перазић.

 “Било је неких несугласица међу нама. Мене је од ње у сваком смислу највише удаљила војска, тај период који сам провео далеко од Ријеке. Дакле, постојале су несугласице, јер су се неки људи са стране хтјели да се мијешају у оно што сам ја хтео да радим. Мени је то ишло на живце и онда је ствар пукла. Нажалост - пукла, јер морам да признам да ми је жао што је до тога дошло. Она је наставила са соло каријером, а Еди и ја смо наставили са Денис & Денис, али у рок варијанти”, изјавио је Тоља за ријечки Нови лист.


Марина Перазић је, прије неколико дана, на свом профилу на Фејсбуку објавила плакат којим најављује повратак у матичну групу.

Да ли су у питању само повремени заједнички концерти или ће поновна сарадња прерасти у нешто више, показаће вријеме.

Марина Перазић, Еди Краљић и Давор Тоља су се окупљали и раније. На дочеку нове 2013. године свирали су на ријечком Корзоу, када су прославили 30 година од првог концерта Денис & Денис. А 2015. године представили су компилацију демо-снимака насталих у периоду између 1982. и 1983. године.

Давор Тоља је и данас активан, свира у рок групи по имену Whiteheads.

“Ми смо полетна 'млада' екипа, са просјеком година од једва педесет. Постојимо већ двије године и имамо доста наступа. Свирамо рокенрол, имамо и неколико ауторских пјесама”, изјавио је он.

Марина Перазић је, након одласка из групе, девет година провела у Америци. По повратку 1998. године, вратила се певању.

Касније се настанила у Новом Саду и бавила се зумбом и психологијом. Некадашњи секс-симбол поп сцене осамдесетих била је учесница ријалити шоуа “Фарма”. Посљедњих година ради као ди-џеј.

“Бјежим од пјевања и популарности, али живот ме стално враћа томе. Колико дуго, видјећемо”, изјавила је раније Марина.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана