Makartni: Često u snovima razmišljam o “Bitlsima”

Agencije
Makartni: Često u snovima razmišljam o “Bitlsima”

Britanski muzički velikan Pol Makartni praznike provodi kod kuće, a u jednom razgovoru za škotski Bi-Bi-Si osvrnuo se i na karijeru bivšeg planetarno popularnog benda “Bitlsi”.

- Često u snovima i dalje razmišljam o “Bitlsima”, ponovo ih okupljam i zamišljam šta je sve moglo biti - rekao je Makartni.

“Bitlsi”, za razliku od mnogih velikih bendova koji prestanu s aktivnim djelovanjem, nemaju mogućnost da se ponovo okupe i počnu da sviraju, kao što to brojni muzičari u današnje vrijeme rade. Čini se da Makartni češće nego ikad o tome razmišlja baš za vrijeme praznika. Prisjeća se članova benda Džona Lenona i Džordža Martina.

- S velikom tugom se prisjećam Džona i Džordža. Tragedija je ono što se dogodilo obojici. Oni su i dalje veliki dio mene i mog života, a tako će biti zauvijek - kazao je Makartni.

Ser Pol, Ringo Star i Roni ­Vud iz “Rolingstonsa” ranije ovog mjeseca su se okupili na pozornici londonske “O2” arene te tako na jedno veče podsjetili fanove na zlatno doba poznatih i voljenih britanskih rok sastava.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana