Brkovi: Banjaluku pamtimo po vatrenoj atmosferi

Aleksandra Glišić
Brkovi: Banjaluku pamtimo po vatrenoj atmosferi

Zagrebački pank-rok sastav "Brkovi" održaće sutra koncert u Klubu studenata u Banjaluci, a članovi benda obećavaju dobru zabavu.

- Banjalučku publiku pamtimo po vatrenoj atmosferi. Svaki put kad smo svirali bila je tropska klima u klubu od vlage i znoja - kažu članovi popularnog benda, koji će nastupati od 22 časa.

Ovo je njihov četvrti nastup pred banjalučkom publikom.

- Kao i svaki put, sviraćemo presjek karijere, naše najpopularnije pjesme, ali i neke nove. Daćemo sve od sebe da ponovimo atmosferu od prethodnog nastupa - poručili su članovi "Brkova".

Oni su udaljene muzičke žanrove duhovito spojili u melodioznu cjelinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom pank-roka i težinom hevimetala.

Albume objavljuju samostalno, bez posredništva diskografske kuće. Smatraju da im izdavačka kuća za promociju albuma uopšte nije potrebna, već sav posao u vezi sa cjelokupnom organizacijom obavljaju sami. I po svojim ostalim osobinama "Brkovi" su pravi pank-rok sastav.

Ipak, ovaj sastav je uobičajenu društvenu i političku tematiku panka zamijenio ljubavnim tekstovima tipičnima za turbofolk i zabavnu muziku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana