U Gornjem Crnjelovu sanjaju Premijer ligu

Siniša Kotaraš
U Gornjem Crnjelovu sanjaju Premijer ligu

Bijeljina - Debitant u Prvoj ligi Republike Srpske, Sloga iz Gornjeg Crnjelova, najprijatnije je iznenađenje prvog dijela sezone.

Izabranici Dragana Mićića osvojili su, nakon 16 odigranih kola, drugo mjesto sa 28 bodova, samo tri manje od vodećeg Borca. Ipak, ovaj rezultat tima iz okoline Bijeljine je iznenađenje samo za one koji slabije poznaju situaciju u ovom klubu. U Slogi su takmičenje u eliti Srpske shvatili najozbiljnije, a tako su i pristupili pripremama, pa je za njih ovaj rezultat u potpunosti očekivan.

- Zadovoljni smo jesenjim učinkom i smatramo da je ovo odličan uspeh, pogotovo ako se zna da smo mi novajlije u ligi. Ušli smo u prvenstvo sa dosta izmenjenim sastavom u odnosu na prethodnu sezonu i celu ovu jesen borili smo se sa Borcem za prvo mesto. Generalno, mislim da smo igrali dobar fudbal i da smo zasluženo tu gde jesmo - kaže trener ekipe Dragan Mićić.

Prema njegovim riječima, ovo nije krajnji domet Sloge, jer je želja svih u klubu da se na proljeće nastavi trka za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu.

- Nakon detaljne analize, uradićemo i dodatnu selekciju i u zimskom prelaznom roku dovesti ciljana pojačanja. Znamo na kojim mestima smo deficitarni i šta nam je prioritet. U svakoj liniji će nam trebati po jedan dobar igrač i nastojaćemo da to budu provereni i kvalitetni fudbaleri, igrači koji će biti prevaga na terenu i pojačanja u pravom smislu te reči. Takođe, nekim dosadašnjim fudbalerima ćemo se zahvaliti na saradnji - pojasnio je Mićić.

Što se tiče ciljeva za proljećni dio prvenstva, oni su, prema Mićićevim riječima, odavno poznati.

- Cilj ostaje isti, borba sa Borcem za prvo mesto i nećemo odustati dok god bude postojala i najmanja šansa da završimo kao prvi. S njima na proleće igramo tri meča, dva su na našem terenu, a jedan u Banjaluci i to će, po svemu sudeći, odlučiti šampiona. Takođe, u Kupu BiH smo se plasirali u četvrtfinale i želimo da pokušamo dogurati što je moguće dalje - zaključio je Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana