Blijedo izdanje Krupe u prvom meču finala Kupa BiH: Bićemo pravi u revanšu

Darko Pašagić
Blijedo izdanje Krupe u prvom meču finala Kupa BiH: Bićemo pravi u revanšu

Banjaluka - Fudbaleri Krupe poraženi su na "Grbavici" od Željezničara sa 0:2, u prvoj utakmici finala Kupa BiH, a ono što više zabrinjava pristalice kluba iz kanjona Tijesno je blijedo izdanje izabranika Slobodana Starčevića.

Sarajlije su do vrijednog trijumfa došle golovima Dženana Zajmovića u 36. i Daniela Graovca u 65. minutu, a tokom cijelog susreta bili su znatno bolji tim u odnosu na rivala. Ipak, strateg Krupe smatra da će njegov tim biti znatno bolji u revanšu i da minus od dva gola razlike nije nenadoknadiv.

- Htjeli smo postići gol, ali nismo uspjeli. Moji igrači kao da su bili impresionirani samim tim što su učesnici finala. Ipak, smatram da je ovo aktivan rezultat, koji se može nadoknaditi u revanšu. A, da je tako najbolje pokazuje činjenica da smo nedavno dobili Željezničar u prvenstvu sa 2:0 - naglasio je Starčević.

On je rekao da Krupa nema dovoljno kvalitetnih igrača kao njihov rival, ali će učiniti sve da revanš učini što zanimljivijim.

- Veliki problem predstavlja povreda Nusmira Fajića, koji je u finišu prvog dijela zaradio udarac u rebra i završio na ispitivanjima u sarajevskoj bolnici. Ipak, smatram da ćemo u revanšu odigrati puno bolje - dodao je Starčević.

Fajić se poslije pregleda u sarajevskoj bolnici s ekipom vratio kući.

- Najvažnije je da nema nikakvih lomova, ali osjećam još jak bol među rebrima. Najvjerovatnije ću propustiti subotnji prvenstveni duel protiv Sarajeva, a očekujem da se oporavimo do naredne srijede, kada od 17 časova na našem stadionu igramo revanš susret. Sigurno je da ne možemo ponoviti ovako blijedu partiju kao u prvom meču i očekujem da namučimo "Želju" - istakao je Fajić.

Kapitenu Krupe Aleksandru Vukotiću nije jasno zašto je ekipa podbacila u prvom susretu.

- Ne znam šta je razlog za našu dosta lošiju igru nego inače, ali sam siguran da ćemo u sredu dati sve od sebe da pokažemo pravo lice i možda priredimo iznenađenje. Željezničar je ranjiv i to smo dokazali nedavno u prvenstvu. Od pehara ne odustajemo dok god postoji šansa - rekao je Vukotić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana