Mladen Krstajić iz “ilegale” objavio spisak: Trojica precrtana za sva vremena

Agencije
Mladen Krstajić iz “ilegale” objavio spisak: Trojica precrtana za sva vremena

Beograd - Selektor Srbije Mladen Krstajić definitivno više ne računa na Luku Milivojevića, Duška Tošića i Branislava Ivanovića, dok je izostanak Vladimira Stojkovića najvjerovatnije samo privremen.

Navedeni momci, uz Marka Grujića, nisu pozvani za mečeve Lige nacija sa Litvanijom (7. septembar, Viljnus) i Rumunijom (10. septembar, Beograd), a u odnosu na Mundijal, nova imena na spisku su Saša Lukić, Nenad Krstičić i Mijat Gaćinović. Mediji su ostali uskraćeni za Krstajićevo obrazloženje odluke jer je spisak objavljen putem sajta FS Srbije. Ipak, odluke nisu nimalo neočekivane. Milivojević i Tošić javno su kritikovali Krstajića, pa se moglo zaključiti da će biti izostavljeni, dok je odnos s Ivanovićem odavno narušen. Što se tiče Stojkovića, Krstajić želi da uvidi kakve su mogućnosti ostalih golmana. Na spisku je i Nemanja Matić, ali je pitanje da li će htjeti, odnosno da li će biti spreman za dvomeč u novom takmičenju s obzirom na to da je najavio moguće opraštanje, a ujedno se vratio treninzima u Mančester junajtedu prije nekoliko dana. Ako je Krstajić izbjegao susret sa medijima, to nije učinio njegov pomoćnik Milan Obradović, koji je iznio niz optužbi na račun Luke Milivojevića.

- Tokom prvenstva u Rusiji bilo je brojnih pokušaja da menadžer Fajli Ramadani preuzme “brigu” o nekoliko reprezentativaca i u tome je imao veliku podršku svog igrača Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko da su hteli da izazovu puč pred utakmicu protiv Brazila - otkriva Obradović.

On smatra da nije slučajno ni to što se Milivojević u britanskim medijima tek sada oglasio.

- Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava - uvjerava Obradović.

Spisak

Golmani: Predrag Rajković, Marko Dmitrović i Aleksandar Jovanović. Odbrana: Antonio Rukavina, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Jagoš Vuković, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Milan Rodić. Sredina terena: Nemanja Matić, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Nenad Krstičić, Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Nemanja Radonjić. Napad: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana