Besplatni onlajn treninzi sa Lidijom Ljubičić na portalu „Glasa Srpske” VIDEO

Lidija Ljubičić
Besplatni onlajn treninzi sa Lidijom Ljubičić na portalu „Glasa Srpske” VIDEO

Fitnes instruktorka Lidija Ljubičić iz Banjaluke organizuje onlajn programe treninga potpuno besplatno za sve koje žele da ostanu u formi tokom vanredne situacije.

- Uz želju da ostanete jaki i zdravi, i spremni za nove pobjede, pridružite se vježbanju. Prvo radite zagrijavanje, neko neka uradi samo jednom npr. svaku vježbu po minut, a neko može ako je u formi uraditi dva ili tri puta. To važi za sve vježbe. Nakon zagrijavanja sve radite po tri serije, naglašavam da možete raditi i manje – poručuje Lidija Ljubičić.

- Htjela bih predložiti nešto vezano za ishranu. Ko god je na nekom programu ishrane, preporučujem da sad u ovim uslovima prestane (pogotovo ko je na KETO ishrani). Sad su UH potrebni. a naravno i voće,povrće..

Preporučujem da instalirate jednu super aplikaciju -MyNetDiary i uneste svoje podatke koji se traž e(visina, težina, željena kilaža) i jednostavno koristite aplikaciju. Kad sve to unesete dobićete dnevni kalorijski “budžet” do kojeg možete ići, a naravno za smanjenu tjelesnu težinu najviše je odgovoran kalorijski deficit. Ovdje sve to možete pratiti i jednostavno je.

Sve sto Vas interesuje pitajte me na viber.  – puručuje Lidija.

Besplatne onlajn treninge možete pratiti klikom na viber grupi

O V D J E

ili pratite instrukcije na objavi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana