Veliki Cypress Hill na Exit Sea Star festivalu

Agencije
Veliki Cypress Hill na Exit Sea Star festivalu

Jedna od najvoljenijih hip-hop grupa u istoriji, Cypress Hill, najavljena je za Exit Sea Star Festival koji će biti održan 22. i 23. maja u prelijepoj laguni Stella Maris u Umagu.

Kalifornijski bogovi repa, koji su ostavili neizbrisiv trag na savremenu muziku, imaju svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih i nevjerovatnih 20 miliona albuma prodatih širom svijeta. Oni su i prva su rep grupa koja je imala istovremeno čak dva albuma u prvih 10 na američkoj top listi, od čega jedan i na samom vrhu! Multiplatinasti tiraži su ih odveli na najveće festivale svijeta kao što su Lollapalloza, Coachela, Rock am ring, Exit.

To im nije prvi put da dele binu s gitarskim bendovima, jer su poznati kao praktično jedina velika rep grupa koju obožava i alternativna i tvrđa rok i metal publika. Sarađivali su s rok ikonama kao što su Pearl Jam, Sonic Youth ili Slash, a nakon što su u više navrata išli na zajedničke turneje sa Rage against the machine, frontmen, famozni B-Real je u protekle tri godine predvodio i supergrupu Prophets of rage.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana