Šakira napravila haos na internetu prisnim fotkama sa zgodnim glumcem

GS
Šakira napravila haos na internetu prisnim fotkama sa zgodnim glumcem

Kolumbijska pjevačica Šakira izazvala je haos na mrežama podijelivši fotografije sa zvijezdom serije „Emili u Parizu“ Lusienom Laviskontom, a djeluje da će on biti glavna zvijezda spota za njenu novu pjesmu „Punteria“.

Šakira je ranije najavila da će uskoro objaviti novi album „Las mujeres ya no loran“, a koji će uključiti i neke već poznate, ranije objavljene pjesme.

Jedna od novih koje će se naći na ovom izdanju nosi naziv „Punteria“, a pjevačica ju je odlučila najaviti prisnim fotografijama s britanskim glumcem.

Naime, kako se može vidjeti u objavi Šakira je pozirala u Lusienovom zagrljaju dok na sebi ima rozu haljinu, a i kosu je ofarbala u nijanse roze. Britanski glumac bio je bez gornjeg dijela odjeće te je pozirao samo u bijelim kratkim hlačama.

Fotografije su izazvale brojne reakcije na mrežama, a pjevačici su pisali kako je sad ona „zamijenila Tvingo za Ferari“ referirajući se na njen tekst pjesme.

„Dobro nišaniš, znaš gdje da me udariš da se predam, imaš način da mi privučeš pažnju“, dio je teksta pjesme „Punteria“ koju je najavila.

„Las mujeres ya no loran“ je dvanaesti studijski album pjevačice, a njena izdavačka kuća Soni Mjuzik opisuje ga kao „blistavo svjedočanstvo o Šakirinoj otpornosti i snazi, kao i moći muzike da transformiše najteža iskustva“.

U intervjuu za Epl Mjuzik otkrila je da će pjesma „Ultima“, takođe s novog albuma, biti posljednja u nizu o njenom bivšem partneru Žeraru Pikeu.

„Rekla sam, imam još jednu pjesmu ovdje i kao – moram da je ispljunem ili neću moći. Ugušiću se. Moram da izbacim ovo“, ispričala je.

Njen novi album biće objavljen ovog petka.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana