Nagrade "People's Choice" dodijeljene u Santa Monici: Film "Osvetnici: Završnica" na tronu

Agencije
Nagrade "People's Choice" dodijeljene u Santa Monici: Film "Osvetnici: Završnica" na tronu

Film "Osvetnici: Završnica" osvojio je najveću nagradu dosadašnje sezone "People's Choice" na dodjeli održanoj u Santa Monici.

Ovo priznanje posebno je značajno za "Marvel" i "Dizni", jer je kompanija "Dizni" nedavno započela kampanju "For your consideration" za film "Osvetnici: Završnica", za moguće razmatranje za nagradu "Oskar".

Studio "Marvel" nominovan je za sedam nagrada, uključujući i nagradu za glumicu godine (Skarlet Johanson), te za akcijsku zvijezdu godine (Robert Dauni Džunior i Kris Evans). Najboljom glumicom ove godine proglašena je Zendaja za ulogu u "Marvelovom" filmu "Spajdermen: Daleko od kuće". Ona je proglašena i zvijezdom dramske serije za ulogu u seriji "Euforija".

Najbolja komedija ove godine je "Murder Mystery", dok je najbolji akcioni film takođe "Osvetnici: Završnica".  Drama koja je ove godine bila najbolja jeste "After".

U kategoriji najboljeg porodičnog filma pobijedio je "Diznijev" film "Aladin".

Kol Sprous izabran je za zvijezdu dramskog ostvarenja godine za ulogu u "Five Feet Apart", a proglašen je i televizijskom zvijezdom godine za ulogu u seriji "Riverdejl". Ženska zvijezda godine u istoj kategoriji je Mili Bobi Braun za ulogu u seriji "Čudnije stvari".

Zvijezda komedije je Noa Sentineo, koji je glumio u filmu "Savršen sastanak", dok je mladi Spajdermen Tom Holand, za ulogu ovog "Marvelovog" junaka u ostvarenju "Spajdermen: Daleko od kuće", proglašen najboljim glumcem godine u akcionom filmu.

Apsolutna zvijezda animiranog filma, za film "Kralj lavova" je pjevačica Bijonse.

Najbolja serija ove godine je "Čudnije stvari", koja je nagradu osvojila i u kategoriji najbolje drame, dok je "Teorija velikog praska" najbolja komedija. Glumica koja je proglašena najboljom za ulogu u komediji je Kristen Bel za seriju "The good place". Voditelji Džimi Felon i Elen Dedženeris osvojili su priznanja za najbolje televizijske emisije.

Što se muzike tiče, zvijezdama godine proglašeni su Šon Mendez i Bili Ajliš, dok je sastav godine "Blackpink". Pjesma godine je duet Kamile Kabeljo i Šona Mendeza "Senorita", a najbolji album "Lover" pjevačice Tejlor Svift.

Ovogodišnja dobitnica u kategoriji šampiona je pjevačica Pink, modna ikona je pjevačica Gven Stefani, a ikona godine je glumica Dženifer Aniston.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana