Luksuzni boks-set: Kit Ričards slavi 30 rođendan albuma "Main Offender" VIDEO

B.P.
Luksuzni boks-set: Kit Ričards slavi 30 rođendan albuma "Main Offender" VIDEO

LONDON - Legendarni gitarista Kit Ričards objaviće 18. marta super deluks izdanje, povodom 30. godišnjice svog drugog solo albuma "Main Offender" iz 1992. godine.

Ograničeno izdanje uključuje remasteriranu verziju albuma na CD-u i LP-u, zajedno sa duplim LP-om i CD-om prethodno neobjavljenog koncerta "Winos Live " u Londonu '92, snimljenog u kultnoj dvorani "Tovn & Country Club " u Londonu. Uz ovaj paket dolazi knjiga od  88 stranica, u kožnom povezu, uključujući neviđene fotografije, reprodukcije rukom pisanih tekstova, ponovo štampane eseje sa izdanja albuma i arhivsku kovertu koja sadrži tačne replike promotivnih materijala i materijala za turneju.

Originalni album je prvobitno objavljen u oktobru 1992, četiri godine nakon solo debija gitariste The Rolling Stones pod imenom "Talk Is Cheap".  Na ploči "Main Offender", svirali su kao prateći bend X-Penisive Winos, bubnjar Stiv Džordan (koji se nedavno pridružio Stounsima na njihovoj turneji "No Filter ", gitarista Vadi Vačel, basista Čarli Drejton, klavijaturista Ivan Nevile, pjevačica Sara Deš i prateći vokali Bernard Fauler i Bejbi Flod.

-Ovo je bio drugi put sa smo bili zajedno u studiju i svirkama. Trudio sam se da zadržim te momke zajedno koliko god mogu, to je jedan od najboljih bendova na svijetu. To je veoma intrigantna ekipa i u to doba njihov potencijal tek se počeo pokazivati. Da nisam poveo Vinos na put, ovaj snimak bi vjerovatno bio potpuno drugačiji nego što jeste-rekao je Ričards povodom ovog boks-seta. Reizdanje je takođe dostupno kao medijska knjiga sa dva LP-a, CD digipak, LP (crni ili ograničeno izdanje crveni) plus digitalni formati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana